Boka oss

Stjärnjouren är en av landets mest framstående jourer i utåtriktat och våldsförebyggande arbete. Vi föreläser och håller workshop för både unga och vuxna, för elever och skolpersonal, och för andra organisationer eller verksamheter.

Kontakta gärna oss för mer information om detaljer kring vårt upplägg och innehåll.

Workshops

Vi erbjuder workshops om vad som är okej sex, normer och könsroller, sexuella trakasserier och gränssättning. Våra workshops är interaktiva och deltagarna får själva delta och göra övningar för att resonera kring ett tema. Workshopen leds av två personer från Stjärnjouren som är utbildade i och har erfarenhet av att hålla workshops på dessa teman.

Föreläsningar

Stjärnjouren har kompetens inom områden som jämställdhet, unga personers hälsa, sexuellt våld, utåtriktat tjejjourarbete, normkritik, sex, sexualiteter, härskartekniker och våld i nära relationer. Vill du ha en föreläsning, ange vad du är intresserad av och boka oss!

Plats, kostnad och tidsramar

Workshopen hålls i era egna lokaler, undantag kan göras, men var då ute i god tid. Workshopen är kostnadsfri och är mellan 1,5-2 timmar lång.

Hur bokar jag Stjärnjouren?

Maila din förfrågan till info@stjarnjouren.nu eller ring 08-628 76 10. Vänligen ange vilken workshop/föreläsning ni är intresserad av, samt information om deltagarna och förslag på tider.