Vi söker volontärer 2021

Vill du bli volontär i Stjärnjouren och vara med och stötta och stärka unga tjejer och transpersoner?

Hos oss kan du engagera dig för ett jämställt samhälle fritt från våld genom att exempelvis stötta tjejer och transpersoner i vår chatt- och telefonjour. Du kan också vara volontär i vår utåtriktade verksamhet och vara med och hålla workshops på skolor om normer och samtycke eller arrangera olika aktiviteter för unga tjejer och transpersoner i Sundbyberg. Vi har ständigt behov av nya volontärer som vill hjälpa till, eftersom Stjärnjouren är en ideellt driven förening. Det är vi volontärer som organiserar och genomför Stjärnjourens verksamheter. Här finns utrymme för den som vill utveckla verksamheten genom egna initiativ och idéer. Dessutom får du som volontär vara med i ett peppigt och feministiskt sammanhang!

Du behöver inga förkunskaper för att engagera dig i Stjärnjouren, men för att kunna bli volontär vill vi att

– du är minst 18 år
– du är feminist
– du har deltagit på en av våra infoträffar
– du har gått vår grundutbildning för nya volontärer den 20-21 februari

Grundutbildningen för nya volontärer hålls vid två tillfällen per år.

Nästa grundutbildningstillfälle kommer att vara helgen 20-21 februari (dagtid) samt kvällstid onsdag 24/2 och 3/3.

Anmäl dig genom att fylla i det här anmälningsformuläret senast 10 februari