Mejla jourjuristen, premiär den 10 maj

Har du frågor kring anmälan? Hur går en rättegång till? Är det okej att få nakenbilder skickade om en inte har bett om det? Vad är diskriminering? Vad säger lagen?
Stjärnjouren har en egen jourjurist som finns för dig och svarar på dina frågor och funderingar. Kom ihåg: ingen fråga är för stor eller för liten.
Stjärnjourens jurist tar emot frågor via e-post och nås på juristen@stjarnjouren.nu från och med den 10 maj. Det går självklart bra att vara anonym. Vi har tystnadsplikt, vilket innebär att du kan känna dig trygg i att allt du säger stannar hos oss.
Vill du hellre söka information så finns Brottsoffermyndigheten hemsidan www.jagvillveta.se. På den sidan finns information om vad som är brottsligt, hur en kan känna om en varit med om brott och var en kan få hjälp. Här finns också information om vad som händer om en anmäler eller om det blir rättegång.
Frågor som kommer in till juristen svaras en gång i veckan, så det kan ta några dagar innan du får svar. Vill du prata med någon direkt är det bättre att se vilken jour som har öppet just idag. Alla jourer hittar du på www.tjejjouren.se
Du kan också prata med oss varje tisdag kl. 15-17 och torsdag kl.18-21 om precis vad du vill-
Mejl: juristen@stjarnjouren.nu
Ta hand om dig <3 Fråga jourjuristen