Kontaktjour

Du kan höra av dig till vår kontaktjour om du till exempel vill prata med någon om något som har hänt dig eller som du funderar över. Kanske vill du få lite pepp och prata av dig? Eller om det är något som gör dig arg, glad, ledsen eller nyfiken. Vi finns här oavsett vad du vill prata om, vi lyssnar och står på din sida!

Tre dagar i veckan har vi öppet i vår kontaktjour, då kan du ringa eller chatta med oss. Det är då vi svarar på mejl som skickats till vår jourmejl. Kontaktjouren är öppen måndagar kl.
18-21,
tisdagar kl. 15.00-17.00 och torsdagar kl.18.00-21.00.

Jourjuristen: Varje onsdag svarar vår jourjurist på dina frågor på juristen@stjarnjouren.nu. Stjärnjourens jurist tar emot frågor och funderingar från dig som har funderingar kring eller är utsatt för brott och lämnar kostnadsfri juridisk rådgivning. Vilka rättigheter har en som brottsoffer? Många bär ensamma på frågor som tex. Kan det vara en brottslig handling jag utsatts för? Är det lagligt att tafsa? Får en sprida nakenbilder på mig? Vår jourjurist kan svara på frågor om polisanmälan, polisförhör och rättegång. Ingen fråga är för stor eller för liten!

Du är anonym när du kontaktar oss och vi har tystnadslöfte. Vårt tystnadslöfte innebär att det vi pratar om stannar mellan oss och att vi i Stjärnjouren inte har anmälningsplikt till polisen eller socialtjänsten. Om du som hör av dig behöver och vill ha professionell hjälp så har vi kunskaper och kontakter för att hjälpa dig hitta rätt.

Måndagar kl. 18-21, tisdagar kl.15.00-17.00 och torsdagar kl. 18.00-21.00

Chatt: https://stjarnjouren.chatt.tjejjouren.noop.no/

Jourmejl: kontakt@stjarnjouren.nu

Juristmejl: juristen@stjarnjouren.nu

Jourtelefon: 08-6287610

 
Övrig information

Har du andra frågor eller vill komma i kontakt med oss på Stjärnjouren? Skriv till info@stjarnjouren.nu eller kolla in fliken Jobba med oss!