Pröva på feministiskt självförsvar!

18953145_1202464693215231_3971934577701716038_o

Vill du öva dig på att försvara dig mentalt, verbalt och fysiskt? Sjalvforsvar.nu, ABF och Stjärnjouren bjuder in till ett gratis pass i feministiskt självförsvar. Passet är öppet för dig som definierar sig som tjejer och går på gymnasiet.

TID: 2 juli kl 13-16 och 16juli kl 13-16
PLATS: HUNDRA74:an, Rissne Torg 1-3, våning 3, 174 57 Sundbybergs kommun
Feministiskt självförsvar går ut på att lära sig att sätta värde på sig själv. Det handlar om känna sig bekväm med att ta den plats vi har rätt till. Att lära sig att försvara sig, mentalt och verbalt – och med våld om det skulle behövas. Att ta tillbaka rätten över sin kropp och att vända tänkandet i en hotfull situation.
Genom olika övningar lär vi oss att öka självförtroendet och sätta värde på oss själva. Även om det aldrig är en tjejs eget fel om hon blir utsatt för trakasserier eller övergrepp, oavsett hur hon beter sig, lär vi oss hantera obehagliga situationer.

Kursen hålls av utbildade instruktörer från sjalvforsvar nu och är ett samarbete mellan Sjalvforsvar.nu, ABF Norra storstockholm och Stjärnjouren – Sundbybergs tjejjour.

Passet har ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn!

Kom som du är, inget ombyte eller förkunskaper krävs!